Home » Onze merken » Onze merken: Geda

Geda

GEDA ACCU LIFT

De GEDA ACCU-LIFT is de “new kid on the block” in compacte materiaalliften. De nieuwe lift van GEDA, die door één persoon in minder dan vijf minuten wordt gemonteerd, gebruikt zijn krachtige 24 V/10 Ah li-ion-accu en verschillende lastdragers om allerlei materialen tot 120 kg te verplaatsen. Met één druk op de knop zet de praktische afstandsbediening het compacte apparaat in beweging van 0 tot 15 m/min. Of het nu gaat om een restauratie- of nieuwbouwproject, voor tegelzetters, techniekers, decorateurs, raamfabrikanten, meubelmakers, verhuisbedrijven, doe-het-zelvers enz,… de GEDA ACCU-LIFT is het ideale transportmiddel om al die materialen snel en veilig naar boven te brengen. Je kan hem in vrijwel elke situatie gebruiken.
Bovendien zijn de ladders gehomologeerd, zodat je deze ook effectief als ladder kan gebruiken.

Verschillende taken uitvoeren met ladderliften van GEDA

Ladderliften van GEDA zijn nuttig voor elk werk, binnen en buiten. Met de GEDA liften kan je allerlei materialen op hoogte brengen. Met een maximale hoogte van 19 m en liftsnelheden tussen 19 m/min en 38 m/min. Voor het verplaatsen van meubilair of interieurconstructies, voor gevelrenovaties of dakwerken bieden deze ladderliften de perfecte hulp.

De constructie van de ladderliften van GEDA is zo eenvoudig dat iedereen ze kan monteren. Met behulp van massieve schroefdraadbouten worden de ladderelementen op de grond gemonteerd – zonder gereedschap. Eerst worden de rails voor de lift op het ladderprofiel geschoven. Zodra het laddersysteem aan de steiger of de gevel is gemonteerd, wordt de motor op de ladder geplaatst. Een telescopische steun onder de ladder beveiligt het gewicht van de lift en de transportgoederen. De verschillende hulpmiddelen maken het mogelijk om elke last veilig op hoogte te brengen.

De Verhuis & ladderliften van GEDA voor extreme lasten

Het draagvermogen voor materialen is afhankelijk van het ontwerp van de aluminium ladderelementen, hellingshoek en de lengte van de rail. Voor het ladderprofiel kunt u kiezen tussen een mogelijk draagvermogen van 140 kg tot 200 kg en een extra sterk systeem met een werklast van 200 kg tot 250 kg, waar bij ons de voorkeur naar uitgaat. Dankzij de verschillende opties was het transport van losse materialen of omvangrijke bouwelementen nog nooit zo eenvoudig – dit maakt een flexibel gebruik op elke bouwplaats mogelijk.

Accessoires voor de ladderliften van GEDA

Voor flexibele werkomstandigheden zijn variabele accessoires nodig. Daarom voorziet GEDA de ladderliften van verschillende hulpmiddelen en uitrustingen voor het transport van verschillende soorten materiaal.

Al deze transportelementen kunnen zonder gereedschap worden gemonteerd. Met een praktische handbediening en een simpele druk op de knop kunnen de materialen naar de boven worden getransporteerd.