Home » Hoogtewerker kopen

Hoogtewerker kopen: Theo en Rudi, de hoogtewerkers Made by Klaas

Onze krachtige KLAAS hoogtewerkers, de THEO 25 en de RUDI 21, overtuigen dankzij een gesofisticeerde technologie en een zeer éénvoudige bediening. Deze hoogtewerkers kennen een zeer brede inzetbaarheid. Zowel de THEO 25 als de RUDI 21 zijn gemonteerd op een bestelwagen met rijbewijs B.  Je kan ze snel opstellen en zijn eenvoudig te bedienen. Onze KLAAS hoogwerkers kunnen worden ingezet voor bvb. de bouw, gevelreiniging en glasreiniging, snoeiwerk aan bomen, industrie, openbare werken enz.

De uitvoering van deze machine is gebaseerd op onze zeer lange ervaring met mobiele kranen uit aluminium, een segment waarin KLAAS marktleider is. Deze technologie wordt ook toegepast bij de productie van de brandweerwagens van KLAAS. De naam THEO, ontleed aan de oprichter van KLAAS (Theodor Klaas), werd gekozen voor zijn kracht. Het onderlijnt de enorme mogelijkheden en de polyvalentie van deze hoogtewerker.

Hoogtewerkers Klaas Theo 25

Klaas THEO 25

Max werkhoogte: 25 m
Max hefvermogen: 250 kg

Hoogtewerkers Klaas rudi

Klaas RUDI 21

Max werkhoogte: 21 m
Max hefvermogen: 250 kg

Hoogtewerker huren?

Bij Euro Top Concept hebben we heel wat kranen te huur : aanhangerskranen, mini-kranen, hoogtewerkers, vrachtwagen kranen…. Bekijk alvast ons aanbod, en contacteer ons vrijblijvend met al je vragen.

Hoogtewerker leasen?

Via Euro Top Concept kan je ook een hoogtewerker leasen of huren op lange termijn: je koopt de hoogtewerker niet aan, maar huurt de hoogtewerker, en je betaalt een vast bedrag per maand. Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen over ons aanbod.